Ons Guesthouse

 

Vanaf ons eerste bezoek aan Suriname, zijn wij zo onder de indruk geraakt van dit Zuid Amerikaanse land, dat wij al heel snel aandurfden daar iets te gaan opzetten. Het resultaat van dat idee is ons Guesthouse Famiri, in de hoofdstad Paramaribo!

Wij kunnen alles vertellen over de schoonheid, diversiteit en gastvrijheid van Switi Sranang (heerlijk Suriname), het lijkt ons echter beter om dit zelf te ervaren. Een verblijf in Guesthouse Famiri is hiervoor de ideale plek.

Guesthouse Famiri is van origine een ministerswoning. Het staat in de rustige en mooie wijk Rainville, adres Dr Axwijkstraat 76 op loopafstand van het winkel- en uitgaanscentrum van Paramaribo.

Guesthouse Famiri beschikt over fijne kamers, allen voorzien van een airco. Het huis heeft een ruim balkon en een heerlijke tuin.

Elke morgen serveren wij op bestelling een uitgebreid ontbijt met div. broodsoorten, vleeswaar, kaas, zoet, hartig, 2 soorten fruit, sap, koffie en div. soorten thee, yoghurt, muesli.

Het Nederlands is nog altijd de voertaal. Houdt er wel rekening mee dat het Nederlands vrijwel altijd wordt verstaan maar niet altijd wordt begrepen.

Met Guesthouse Famiri als uitvalsbasis kunt u Paramaribo en Suriname verkennen en beleven. Zelf hebben wij veel door Suriname gereisd. Wij kunnen en willen graag meedenken om het verblijf in Suriname zo aangenaam mogelijk te maken. Een trip langs voormalige plantages? Een meerdaagse trektocht door de binnenlanden? Weleens gedacht aan een visvakantie? Of de dolfijnen in de Suriname rivier? Van een avontuurlijke expeditie tot een relaxt hangmat verblijf aan de rivier, kijk op www.anneketrips.com.


Package Aanbiedingen

  • 1 week Famiri Jungle trip (www.anneketrips.com)
    Ontdek het binnenland van Suriname, ongerept natuurschoon, authentieke dorpen, stroomversnellingen, wilde watervallen, masserende jacuzzi’s. 2 nachten B&B Famiri, 3 dagen de jungle in naar het eiland Isadu of Botopasi met openlucht museum Pikinslee, 2 nachten B&B Famiri voor Euro 350 p.p.

 

Transport service
Heerlijk toch? Geen gesjouw met bagage of gezoek naar ons Guesthouse. U wordt gratis opgehaald van J.A. Pengel International Airport(Zanderij zoals het in de volksmond wordt genoemd) wanneer u:

  • Vanaf de luchthaven direct naar ons Guesthouse komt en
  • Minimaal 10 nachten aaneengesloten in ons Guesthouse verblijft.
  • Bij een verblijf korter dan 10 nachten kunt u ook worden opgehaald met een taxi. Wij rekenen dan €30 voor 1 of 2 personen. Het vliegveld ligt ongeveer 1 - 1,5 uur rijden vanaf Paramaribo.

Enthousiast geraakt voor een bezoek aan ons Guesthouse in Suriname?
Bel 00 597 450230 / 08539700 (mob) of mail naar info@famiri.com 

Geloof ons, reden tot twijfel is niet nodig!!

Tot ziens in Guesthouse Famiri,

Anneke en Ries