Even over ons

 

Per 1 maart 2015 hebben wij, Anneke en Ries, Guesthouse Famiri overgenomen. Wij waren gelijk verliefd op dit mooie sfeervolle gebouw en hebben er een knus, gezellig en gastvrij guesthouse van gemaakt, waar een ieder zich thuis kan voelen.

Anneke was vanaf haar eerste bezoek in Suriname in 2001 direct verliefd op dit land. Al na een half jaar emigreerde zij naar Suriname en begon met de exploitatie van Danpaati, een ressort in de binnenlanden. Daarna werkte zij als consultant en touroperator.. Zij is gespecialiseerd in reisjes op maat en wil de gasten graag vertellen over alle bezienswaardigheden in Suriname. Zie ook website: www.anneketrips.com

Ries heeft Anneke 8 jaar geleden leren kennen in de binnenlanden van Suriname. Hij was o.a. gefascineerd van de mooie natuur en de mogelijkheden, die Suriname biedt. Hij houdt zich nu ook bezig met waterzuivering op scholen in de binnenlanden.

Samen hopen wij u het hele jaar door te verrassen met onze gastvriendelijkheid, behulpzaamheid en gezelligheid. Ieder van ons heeft zijn eigen ideeen en gaan u helpen van uw verblijf in Suriname en bij ons een geweldige vakantie te maken.

Tot ziens, Ries en Anneke

 

Anneke en Ries  
Ries, Anneke